ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ψάχτηκε για Ντουάιερ ο Ολυμπιακός"

"Ψάχτηκε για Ντουάιερ ο Ολυμπιακός"
Ντομ Ντάιερ

Πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ο 26χρονος επιθετικός της Σπόρτινγκ Κάνσας, Ντομ Ντουάιερ, απασχολεί τον Ολυμπιακό. Δεν το επιβεβαιώνουν από την ΠΑΕ.

Η αμερικάνικη έκδοση του goal.com ανέδειξε το θέμα περί πρότασης του Ολυμπιακού στην Σπόρτινγκ Κάνσας για την απόκτηση του Ντομ Ντουάιερ.

Πρόκειται για 26χρονο Άγγλο επιθετικό που βάσει των στατιστικών του έχει συχνότατη επαφή με τα δίχτυα (ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια).

Οι Αμερικανοί ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έκανε και πρόταση 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε κιόλας. Ο δε προπονητής της ομάδας Πέτερ Βερμς, δήλωσε ότι ο Ντάιερ δεν πωλείται με αυτά τα λεφτά και κατ' επέκταση δεν θα ήθελε με τίποτα να τον χάσει από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο παίκτης παλεύει για να αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα και για να το καταφέρει θα πρέπει να κάτσει άλλον έναν χρόνο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έτσι ώστε το 2017 να ορκιστεί αμερικανός πολίτης!

Πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι πράγματι ο Ολυμπιακός έκανε μία κρούση στην Κάνσας και ότι ο παίκτης έχει τεθεί στα υπόψη του Βίκτορ. Από την ΠΑΕ βέβαια δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να έχει το πακέτο του επιθετικού που ψάχνουν οι "ερυθρόλευκοι".

Πάντως, πρόκειται για μία υπόθεση που είναι λίγο μπλεγμένη. Και έχει μπλεχτεί λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα για να παίξει στην Εθνική των ΗΠΑ. Και για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να κάτσει άλλον έναν χρόνο στο MLS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βίκτορ: "Έχω την ενδεκάδα στο μυαλό μου"
Εκτός ο Κασάμι, ανέτοιμοι και οι Πουλίδο, Καμπιάσο
Τους έδωσε την Χάποελ στο… πιάτο
Προτεραιότητα και σενάρια
"Πρόταση για Ντομ Ντουάιερ ο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ