ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνουν την "εξιλέωση" με τον Παναθηναϊκό!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Το κλίμα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό δεν είναι το καλύτερο στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες αναζητούν το "φάρμακο" στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Πρώτη φορά επιστρέφει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Καπίνο στο "Απ. Νικολαϊδης".

Το αποψινό ντέρμπι (19/3, 19.30) με τον Παναθηναϊκό έρχεται σε μία πολύ περίεργη χρονική συγκυρία για τον Ολυμπιακό. Έχει προηγηθεί ένας αποκλεισμός με τα τραγικά λάθη του Λεάλι, τα πόδια των "ερυθρολεύκων" είναι βαριά και όπως αντιλαμβάνεστε, στο ματς με το "τριφύλλι" κλείνει σχεδόν ένα δίμηνο με συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις και τέσσερις μέρες.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν κόντρα στο "τριφύλλι" την… εξιλέωση. Να φύγει από πάνω τους όλο το ψυχολογικό βάρος που τους έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός από την Μπεσίκτας.

Ναι μεν οι Τούρκοι ήταν το φαβορί, αλλά αυτό που πείραξε ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός. Ένας την πλήρωση ήδη. Ο Νικόλα Λεάλι δεν θα μπει καν στο πούλμαν για την Λεωφόρο. Ο δε Μάριν που ήταν απογοητευτικός, θα δει επίσης το παιχνίδι από τον καναπέ του σπιτιού του.

Την ίδια στιγμή ο Τσόρι εμφανίζεται "αγριεμένος" για το ντέρμπι. Ο δε Καπίνο που θα επιστρέψει στα γκολπόστ μετά από έναν μήνα, θα γυρίσει και πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο. Και πέρσι πήγε στο "Απ. Νικολαϊδης", αλλά από τη μία θα έπαιζε ο Ρομπέρτο και εκείνος θα καθόταν στον πάγκο, και από την άλλη έμειναν με τις ώρες οι "ερυθρόλευκοι" κλειδωμένοι στα αποδυτήρια λόγω των επεισοδίων.

Το πιθανό σχήμα, με βάση τα όσα έδειξε ο Βασίλης Βούζας, είναι με Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας (δεξιά), Μποτία και Ντα Κόστα στην άμυνα. Έχει ένα δίλημμα για το αριστερό άκρο (Σισοκό ή Ντε Λα Μπέγια). Στα χαφ θα είναι οι Ρομαό και Μαρτίνς, μπροστά τους ο Τσόρι αντί του καταπονημένου Φορτούνη, στα "φτερά" οι Σεμπά – Ελιουνούσι και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ