ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνεται σαν τρελός ο μάνατζερ των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο Ιρανοί άσοι του Ολυμπιακού δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν στο λιμάνι και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται από τον Ρέζα Φαζέλι.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε, στον Ολυμπιακό γυρίζουν σελίδα, έχουν μπει πλέον σε εποχή Πέδρο Μαρτίνς και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Μεγάλο ενδιαφέρον βεβαίως παρουσιάζει το κομμάτι των αποχωρήσεων, καθώς έχει προαναγγελθεί ότι το... τρένο της φυγής θα έχει ένα σωρό επιβάτες.

Σε αυτή την κατηγορία, τουλάχιστον από πλευράς Ολυμπιακού, δεν ανήκει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός δεν έχει παρουσιάσει κάποια σημάδια φυγής προς τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Ό,τι μαθαίνουμε περί σκέψεών του να πάει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, προέρχεται από ιρανικά ΜΜΕ.

Τι συμβαίνει όμως τις τελευταίες ώρες; Παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα από τον Ρέζα Φαζέλι, τον μάνατζερ του Καρίμ, αλλά και του Χατζισαφί.

Μία έντονη κινητικότητα συγκεκριμένα προς την Γερμανία. Έχει προταθεί σε καμιά δεκαριά ομάδες της Bundesliga, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ψάχνεται να του βρει ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, θεωρώντας ότι τώρα που έχει φτάσει στα 28 του, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.

Βέβαια, μοιάζει πολύ δύσκολο μία μεσαίας κατηγορίας γερμανική ομάδα να δώσει τα 10 εκ. ευρώ που φέρεται να ζητάει ο Ολυμπιακός. Τέτοια χρήματα μπορεί να βρει μόνο σε αγορές τύπου Κίνας ή Αραβίας.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Φαζέλι ψάχνεται πολύ όχι μόνο για τον Καρίμ, αλλά και για τον Χατζισαφί ο οποίος επίσης θα βρεθεί στο Μουντιάλ. Κι από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσιμίκα, πάει να πει ότι υπάρχει μία βάση ως προς τα όσα ακούγονται στο Ιράν περί πιθανής αποχώρησης και του Χατζισαφί.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τζούρτζεβιτς: "Δεν γυρίζω στην Παρτίζαν"
Ο αγχωμένος Καρεμπέ και ο διαβασμένος Μαρτίνς
Στο Ντουμπάι ο Ρομαό, προπονείται μαζί με τον Ανελκά!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ