ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνεται για Ντεφούρ, προχωράει για Ροντρίγκες και Βάις ο Ολυμπιακός

Ψάχνεται για Ντεφούρ, προχωράει για Ροντρίγκες και Βάις ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τελειώνει το θέμα του προπονητή, με τον Μπέσνικ Χάσι να είναι κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, την ώρα που κοιτάζει τη μετεγγραφική του ενίσχυση με τους Ροντρίγκες και Βάις, ενώ κοιτάζει το "μπαμ" με τον Ντεφούρ

Το θέμα του προπονητή τελειώνει για τον Ολυμπιακό, με τον Μπέσνικ Χάσι να έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και το Sport24.gr ανέλυσε τους πέντε λόγους για τους οποίους ο άλλοτε κόουτς της Άντερλεχτ και της Λέγκια Βαρσοβίας φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από 'κει και πέρα, παράλληλα με το θέμα του προπονητή τρέχουν και τα μετεγγραφικά. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές 11άδας αυτό το καλοκαίρι, η προετοιμασία του ξεκινάει σε λίγες ημέρες και θα πρέπει να φουλάρει, αν θέλει να προχωρήσει και να κλείσει μέτωπα.

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΕΦΟΥΡ

Κατ' αρχάς, οι "ερυθρόλευκοι" σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ψάχνουν το "μπαμ" με τον διεθνή Βέλγο, Στίβεν Ντεφούρ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Χάσι, οι δυο τους γνωρίζονται καλά, ενώ φέτος ο παίκτης βρέθηκε στην Premier League για λογαριασμό της Μπέρνλι.

Ο 29χρονος χαφ, ο οποίος μετράει 50 συμμετοχές με την εθνική Βελγίου και 2 γκολ, έχει δουλέψει με τον Χάσι για δυο χρόνια στην Άντερλεχτ, επομένως ο Αλβανοκοσοβάρος γνωρίζει καλά το τι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Η Μπέρνλι τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016, ένα περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ. Το ξεκίνημά του ήταν σούπερ, έπαιζε βασικός μέχρι τον Γενάρη, αλλά στην συνέχεια έπεσε η απόδοσή του και περιορίστηκαν οι εμφανίσεις του. Συνολικά είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ στην Premier League, 3 στο Κύπελλο με την Μπέρνλι. Παράλληλα, είχε 2 συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League και 3 στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ πριν πουληθεί.

Ο άλλοτε άσος των Πόρτο, Γκενκ, Σταντάρ Λιέγης, θέλει να αποχωρήσει από την Μπέρνλι, διότι φοβάται ότι θα χάσει τη θέση στο ρόστερ της εθνικής Βελγίου, μιας και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ του έστειλε πρόσφατα το μήνυμα ότι για να συνεχίσει να τον υπολογίζει, θα πρέπει να παίζει. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, διότι δεν μιλάμε για έναν φτηνό παίκτη, την ώρα που ομάδες από την Κίνα και το Ντουμπάι τον έχουν στο στόχαστρό τους.

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΑΪΣ, ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΑ

Εξάλλου, στο Λιμάνι βλέπουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ειδικά με τους Γκονσάλο Ροντρίγκες και Βλάντιμιρ Βάις υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία και στον Ολυμπιακό ασχολούνται εδώ και καιρό με τις υποθέσεις τους. Για τους δυο πρώτους δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το προσεχέ διάστημα, αφού ο πρώτος είναι ένας σέντερ μπακ επιπέδου και ο δεύτερος είναι εξτρέμ με πολλές δυνατότητες και έχει περάσει από την ομάδα πριν φύγει έναντι πολλών χρημάτων για την Λεκβίγια.

Στην Ιταλία ανέφεραν πριν μερικές ημέρες ότι ο 33χρονος στόπερ είναι κοντά στο να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό, ενώ τη ΜΜΕ της Φλωρεντίας υποστήριζαν ότι οι σημαντικές επιλογές που έχει είναι η ελληνική ομάδα και η Σαν Λορέντσο. Τελευταία φέρεται να μπήκε στη λίστα και η Λάτσιο. Όσο για τον Βάις, οι Πειραιώτες τον θέλουν, αλλά ο Σλοβάκος δέχεται πιέσεις και από την Τράμπζονσπορ.

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Φελίπε Μόρα για την επίθεση, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται εντόνως ότι βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος διεθνής Χιλιανός επιθετικός της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, δεδομένα ενδιαφέρει και μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει κίνηση. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε μιλήσει στο Sport24.gr για το πρέσινγκ από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ