ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτος στόχος της Ρίβερ για τον Ιανουάριο ο Τσόρι

Πρώτος στόχος της Ρίβερ για τον Ιανουάριο ο Τσόρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φουντώνει η φημολογία στην Αργεντινή ότι η Ρίβερ Πλέιτ θα επιδιώξει τον επαναπατρισμό του Τσόρι Ντομίνγκες από το Γενάρη του 2017. Τι δηλώνει ο πρόεδρος των "μιγιονάριος".

Ο 35χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Ρίβερ Πλέιτ, με σύσσωμο τον αργεντίνικο Τύπο (Tyc Sports, Infobae) να θεωρεί δεδομένη την κίνηση των "μιγιονάριος" για τον επαναπατρισμό του Τσόρι, στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

"Η πόρτα της Ρίβερ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Τσόρι, αλλά η πιθανή επιστροφή του εξαρτάται από τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο (σ.σ προπονητής) και τον Ένσο Φρανσεσκόλι (σ.σ τεχνικός διευθυντής)", υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας του Μπουένος Άιρες, Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο.

"Το σκεπτικό της Ρίβερ είναι να έρθει στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη του 2017", αναφέρει η "Infobae", την ώρα που η "Tyc Sports" υποστηρίζει: "Ο πρώτος που συνδέεται είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος στα 35 του αγωνίζεται στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και η επιστροφή του θα ήταν ένας από τους κύριους στόχους της διοίκησης της ομάδας".

Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με τον Ιούνιο του 2017, ενώ έχει φορέσει σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους τη φανέλα των "μιγιονάριος". Την τριετία 2001-2004 και τη σεζόν 2011-2012. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Αργεντινής (Clausura) το 2002, το 2003 και το 2004.

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ