ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτο άστοχο πέναλτι του Φορτούνη στο πρωτάθλημα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από 11 σερί εύστοχες εκτελέσεις, ο Φορτούνης αστόχησε για πρώτη φορά από το σημείο του πέναλτι σε παιχνίδι πρωταθλήματος και έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει την επίδοση του Λάγιος Ντέταρι.

Ο Λεονάρντο Κούτρης κέρδισε το πέναλτι από τον Τριποτσέρη, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβαδειακού στο Φάληρο, με τον Κώστα Φορτούνη να στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε λίγα μέτρα φόρα αλλά σημάδεψε λάθος, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Επασί. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Φορτούνης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας προηγουμένως ευστοχήσει σε 11 σερί προσπάθειες.

Έτσι ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" έχασε την ευκαιρία να πιάσει ή και να ξεπεράσει το ρεκόρ του Λάγιος Ντέταρι με 14 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Την προηγούμενη φορά που ο Φορτούνης αστόχησε από τα έντεκα βήματα ήταν σε ματς Champions League.

Συγκεκριμένα στις 04/11/2015, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός νικήθηκε από τον γκολκίπερ των Κροατών Εντουάρντο στο 54'. Στο ίδιο λεπτό που έχασε το πέναλτι στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό...!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ