ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη παράσταση μπροστά στο "ερυθρόλευκο" κοινό

Πρώτη παράσταση μπροστά στο "ερυθρόλευκο" κοινό
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 (live chat στο Sport24.gr) την Μπεσίκτας, δίνοντας την πρώτη φετινή του παράσταση μπροστά στο κοινό του. Οι σκέψεις του Μάρκο Σίλβα για το φιλικό με τους Τούρκους.

Μετά τα (ομολογουμένως επιτυχημένα) φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, ο Ολυμπιακός κάνει το φετινό του ντεμπούτο στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αντίπαλο την Μπεσίκτας δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Τούρκους και θέλουν μπροστά στο κοινό τους να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να δείξουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο και ρολάρουν ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη,

Αν μη τι άλλο, ο Μάρκο Σίλβα θέλει να κάνει καλό ποδαρικό στο νέο του γήπεδο και η ομάδα του να παρουσιαστεί όπως πρέπει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που με τη σειρά του δεν προτίθεται να αποτελέσει "σάκο του μποξ".

Όσο για την 11άδα που προτίθεται να παρατάξει ο Πορτογάλος κόουτς, ο Ρομπέρτο αναμένεται να είναι στο τέρμα, ο Ελαμπντελαουί δεξιά, οι Αυλωνίτης - Σιόβας (δεύτερη επιλογή ο Βούρος) δίδυμο στόπερ και αριστερά ο Σαλίνο (εναλλακτικά ο Μαζουακού). Οι Μπουχαλάκης και Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, στις πτέρυγες ο Πάρντο δεξιά και ο Ντουρμάζ αριστερά, με τον Φορτούνη πίσω από τον Χάρα.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι εξής: Καπίνο, Μποτία, Μαζουακού, Κασάμι, Βούρος, Ντοσεβί, Πουλίδο, Φουστέρ, Σάλιακας, Ζντιέλαρ, Φινμπόγκασον, με τον Ντομίνγκες να βρίσκεται εκτός, όπως και οι Γιαννιώτας, Κολοβός και Τζανδάρης, ενώ ο Καμπιάσο φουλάρει για να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στο Φάληρο.

Η αποστολή της Μπεσίκτας απαρτίζεται από τους εξής: Ζενγκίν, Γκουβένκ, Σαπάν, Μιλόσεβιτς, Κουρτουλούς, Τόσιτς, Τόρε, Σαχάν, Πεκτεμέκ, Χάτσινσον, Οζιάκουπ, Κουαρέσμα, Φράνκο, Ουϊσάλ, Φρέι, Γκουλούμ, Τοσούν, Κοϊμπάσι, Σισμάνογλου, Μότα, Μπεκ, Γκόμεζ και Ροντόλφο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ