ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη γνωριμία Μπέντο με παίκτες

epa03822371 Portugal national soccer team head coach, Paulo Bento, during his team training session in preparation for the upcoming match with Holland, Oeiras, Portugal, 12 August 2013.  EPA/MIGUEL A. LOPES
epa03822371 Portugal national soccer team head coach, Paulo Bento, during his team training session in preparation for the upcoming match with Holland, Oeiras, Portugal, 12 August 2013. EPA/MIGUEL A. LOPES EPA

Έπιασε δουλειά ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον ερυθρόλευκο πάγκο στο φιλικό με τον Άρη το Σάββατο (13/8).

Όπως αναμενόταν, ο Πάουλο Μπέντο ήταν κανονικά στην βραδινή προπόνηση της Τετάρτης (10/8) και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες.

Ουσιαστικά από την Πέμπτη (11/8) θα πιάσει δουλειά, αφού η "πρώτη" του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ήταν περισσότερο αναγνωριστικού χαρακτήρα.

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα πορευτεί η προετοιμασία του ενόψει των αγώνων με την Αρόουκα. Αν θα "γκαζώσει" τους παίκτες ή θα τους πάει πιο χαλαρά. Ο Βίκτορ πάντως έχει φροντίσει να γράψει το ριπόρτ του για όλους τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά.

Να σημειώσουμε ότι όπως και χθες, έτσι στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν απών ο Γιάννης Μανιάτης. Μετά και την απόκτηση του Αντρέ Μαρτίνς, το μέλλον του αρχηγού των Πειραιωτών στο Λιμάνι είναι αμφίβολο.

Την Τρίτη (9/8) υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπορεί να έχει πραγματοποιήσει και ταξίδι - αστραπή στο Βέλγιο, ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το διέψευσαν και επέμεναν ότι ο παίκτης είναι στην Αθήνα, αποδίδοντας την απουσία του από την προπόνηση σε ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πήρε ανάσες ο Μαρτίνς

Παρουσιάζεται ο Μπέντο

"Τρέχει" για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Αλ Χασαουί: "Εγώ βάζω τα χρήματα, όχι ο Μαρινάκης"

Δυνατό τεστ για Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ποιος (André Martins); Αυτός!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ