ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρώτη" για Καμπιάσο, "μήνυμα" σε Γιαννιώτα!

"Πρώτη" για Καμπιάσο, "μήνυμα" σε Γιαννιώτα!
INTIME SPORTS

Ο Αργεντινός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους “ερυθρόλευκους” στο Καραϊσκάκη. Ο Γιαννιώτας δεν βρίσκεται στις επιλογές του Σίλβα για το αυριανό (9/8) φιλικό με την Μπεσίκτας.

Δύο φιλικά απομένουν για τον Ολυμπιακό μέχρι την έναρξη της Super League και ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης (8/8) να περάσει κάποια "μηνύματα" σχετικά με τους παίκτες που υπολογίζει.

Μέχρι να δούμε όμως τα "μηνύματα" που πέρασε, το αξιοσημείωτο της σημερινής (8/8) προπόνησης που έγινε στο Καραϊσκάκη, είχε να κάνει με την παρουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Σίλβα και τους νέους του συμπαίκτες , ενώ στη συνέχεια προπονήθηκε κανονικά και με όλη την ομάδα! Θέλει όμως τον χρόνο του ακόμα. Τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Οπότε, δεν περιμένουμε να τον δούμε με τα ερυθρόλευκα ούτε στο φιλικό με το Κατάρ στην Ελβετία (13/8).

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Γιαννιώτας αποκλείστηκε από την αποστολή για το κυριακάτικο (9/8) φιλικό με την Μπεσίκτας. Ο νεαρός εξτρέμ παρότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενημερώθηκε ότι δεν είναι στην αποστολή. Το ίδιο και οι Κολοβός, Τζανδάρης οι οποίοι προπονούνται κανονικά. Με ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ελβετία την Πέμπτη (13/8) για το φιλικό με το Κατάρ και αν θα είναι μέσα ο πρώην άσος του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης. Εκεί ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Η αποστολή του Γιαννιώτα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη από την αρχή της προετοιμασίας. Έχει μπροστά του τους Πάρντο, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, ακόμα και τον Φορτούνη. Μην ξεχνάμε ότι θα έχει και τον εξτρέμ που περιμένει ο Σίλβα (Ερνάνι;). Μέχρι στιγμής ο Σίλβα δεν δείχνει να τον έχει στις επιλογές του και απομένουν πλέον ελάχιστες μέρες για να δούμε τι θα γίνει τελικά με την περίπτωση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, που ήρθε με πολλά όνειρα στον Ολυμπιακό, αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι.

Στο μεταξύ, “μέσα” στην 22άδα είναι ο Μποτία. Ο Ισπανός ξεπέρασε την θλάση στην γάμπα, κάνει εδώ και δύο μέρες κανονικά προπόνηση και ο Σίλβα τον πήρε στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι μπορεί να παίξει έστω και για ένα εικοσάλεπτο.

Από την εξέδρα θα δει το ματς με τους Τούρκους, όπως αναμενόταν, ο Ντομίνγκες που συνέχισε και το Σάββατο (8/8) τη θεραπεία στο γόνατο.

Κατά τ' άλλα, το πρόγραμμα είχε πολλά “στημένα” και αρκετή τακτική, με τον Σίλβα να δίνει ξανά έμφαση στο κομμάτι του πρέσινγκ και της γρήγορης κυκλοφορίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρομπέρτο, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Μποτία, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Χάρα, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φουστέρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο, Ντοσεβί, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Φινμπόγκασον και Σάλιακας.

Όπως παρατηρήσατε, στην αποστολή είναι και ο Κασάμι. Πολύ πιθανό να είναι και η τελευταία φορά που θα τον δούμε αύριο (8/8) με τα ερυθρόλευκα, αφού έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την παραχώρησή του...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ