ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη για Ιντέγιε και Ερνάνι

Πρώτη για Ιντέγιε και Ερνάνι
INTIME SPORTS

Με τους Ιντέγιε Μπράουν και Ερνάνι να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το φιλικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Παρασκευή (4/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι διεθνείς απουσιάζουν, αγωνιστική δράση σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν υπάρχει το Σαββατοκύριακο, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα και όσοι παίκτες υπάρχουν στην διάθεση του βρέθηκαν κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Πέμπτη (3/9)

Οι Πειραιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για το φιλικό της Παρασκευής (4/9, 11:00, κλειστό για ΜΜΕ και για κοινό) με τον Αστέρα Τρίπολης, με το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλαμβάνει κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, ανάπτυξη του παιχνιδιού όπως και τελειώματα από τις πτέρυγες και τον άξονα. Στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Σαλίνο και Μαζουακού που γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Μπουχαλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ιντέγιε Μπράουν και Ερνάνι, τα δύο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ