ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη για Φινμπόγκασον

Πρώτη για Φινμπόγκασον
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο Έρμελο της Ολλανδίας. Ασκήσεις με μπάλα είχε το πρόγραμμα και γκολ από τον Ισλανδό φορ.

Στο Έρμελο της Ολλανδίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Την Δευτέρα (27/7) οι "ερυθρόλευκοι" γυμνάστηκαν επί ολλανδικού εδάφους, προπόνηση η οποία ήταν η πρώτη για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο εξωτερικό άρχισε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας 27/7. Νωρίτερα, η αποστολή ταξίδεψε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (μέσω Θεσσαλονίκης στο Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς) στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Ο κ. Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχασαν χρόνο. Έφθασαν στο ξενοδοχείο όπου η αποστολή θα καταλύσει για τις επόμενες δέκα ημέρες γύρω στις 4 (τοπική ώρα) και στις 6μιση το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου έκαναν μία ιδιαίτερα μεγάλη προπόνηση. Μετά το ελαφρύ τρέξιμο και τις διατατικές ασκήσεις, έβαλαν στο πρόγραμμα την μπάλα.

Έκαναν κατοχή και κυκλοφορία, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Στόχος ήταν και η αύξηση της πίεσης προς τον αντίπαλο. Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα σε κλειστό χώρο, με τρεις ομάδες. Κάθε μία αντιμετώπιζε την άλλη εναλλάξ και η ομάδα που δεν έπαιζε ήταν εκτός των γραμμών και οι παίκτες της λειτουργούσαν ως «δείκτες», προσφέροντας λύσεις στους επιτιθέμενους.

Πρώτη προπόνηση στο Έρμελο για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος στο δίτερμα έπαιξε με τους «μπλε» (οι άλλοι δύο ήταν πορτοκαλί και μοβ) και άνοιξε πρώτος το σκορ! Δεν σταμάτησε εκεί, σημειώνοντας και άλλα, όμορφα τέρματα, δείχνοντας από νωρίς «στο κλίμα» της ομάδας και με μεγάλη ικανότητα προσαρμογής.

Πρώτη για Φινμπόγκασον
INTIME SPORTS

Την Τρίτη η δουλειά στο Έρμελο θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις. Η μία στις 10:30 και η δεύτερη στις 18:30, ενώ την Τετάρτη ο Θρύλος θα παίξει το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με την Τβέντε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ