ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη φορά τέτοιο μπέρδεμα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

Πρώτη φορά τέτοιο μπέρδεμα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού!
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ποιοι έχουν το προβάδισμα και ο Τσόρι που αναμένεται να πάρει χρόνο.

Πριν από την Μπάγερν Μονάχου ήταν ξεκάθαρος ο Μάρκο Σίλβα στους παίκτες του. Τους μάζεψε στο Ρέντη παραμονή του αγώνα της Βαυαρίας και έδωσε στο… πιάτο την ενδεκάδα.

Την τριάδα με Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο την είχε δείξει στην δευτεριάτικη προπόνηση και είδαμε ένα 24ωρο αργότερα ότι την κατέβασε και στον αγωνιστικό χώρο της Αλιάνζ Αρίνα.

Το Σάββατο (28/11) τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ο Σίλβα προτίμησε να μπερδέψει τους πάντες και τα πάντα. Όχι γιατί ήθελε να κρύψει κάτι, αλλά επειδή ίσως και ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει οριστικά σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού.

Για να μην πολυλογούμε, οι μόνοι σίγουροι για την ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Ο κακός χαμός γίνεται στα χαφ. Από εκεί που ο Καμπιάσο έδειχνε να είναι φαβορί για να έπαιζε με τον Αστέρα Τρίπολης, σαν να πήγε λίγο πιο πίσω με βάση τα όσα έδειξε ο Σίλβα στην σαββατιάτικη προπόνηση (28/11). Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει.

Απλώς, από εκεί που έμοιαζε σχεδόν σίγουρος την Παρασκευή (27/11), αφού τον είχε για ώρα δίπλα στον Κασάμι (ο Μιλιβόγεβιτς ήταν στους αναπληρωματικούς), τα μπέρδεψε λίγο τα πράγματα σήμερα (28/11). Πιθανότητες εξακολουθεί να έχει. Και μάλιστα πολλές. Μάλιστα, αυτό που διέρρεε από το Ρέντη είναι ότι ο Καμπιάσο στο τέλος θα προτιμηθεί από τον Σίλβα και πώς θα αναζητηθεί ο παρτενέρ του. Για να δούμε…

Σε δίλημμα φαίνεται να βρίσκεται σχετικά με το ποιος θα παίξει πίσω από τον Ιντέγε. Από τον Φορτούνη είχε κάποια παράπονα ο Σίλβα και του τα εξέφρασε στην προπόνηση της Παρασκευής (27/11). Ο Τσόρι μπήκε τώρα στην αποστολή όχι για να την συμπληρώσει όπως έκανε στο Μόναχο, αλλά για να παίξει.

Ακουγόταν έντονα το σενάριο το βράδυ του Σαββάτου (28/11), ότι τελικά ο Ντομίνγκεζ αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αλλά η ιστορία με τον επιτελικό χαφ είναι 50-50.

Γενικότερα, για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλο μπέρδεμα στα χαφ. Πραγματικά, πέντε παίκτες θα παλέψουν για τις τρεις θέσεις. Δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να μην είναι κανένας σίγουρος στα χαφ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ