ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωράει του Πεδρόσα ο Ολυμπιακός

Προχωράει του Πεδρόσα ο Ολυμπιακός

Η περίπτωση του Αντρέ Πεδρόσα βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να κερδίζει πόντους τις τελευταίες μέρες ως εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς. Προς Τράμπζονσπορ ο Αντρέ Μαρτίνς.

Μια από τις πρώτες εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς στο μεταγραφικό μέτωπο είναι ο Αντρέ Πεδρόσα. Ο 21χρονος κεντρικός μέσος ανήκει στη Σετούμπαλ και έχει συμβόλαιο έως το τον Ιούνιο του 2020, καλύπτοντας ενίοτε και τη θέση του στόπερ.

Η περίπτωση του Πορτογάλου χαφ έχει κερδίσει πόντους τις τελευταίες μέρες, ανεβαίνοντας ψηλά στη λίστα των "ερυθρολεύκων" για την ενίσχυση του άξονα στη μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να "τρέξουν" οι εξελίξεις και ο Πεδρόσα να αποτελέσει μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν.

Προϊόν των Ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο Πεδρόσα μετράει συνολικά 26 συμμετοχές με την Σετούμπαλ και διακρίνεται περισσότερο για τις ανασταλτικές του ικανότητες και λιγότερο στο δημιουργικό κομμάτι. Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να γίνει με κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή ένας άλλος Πορτογάλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Τουρκία. Ο λόγος για τον Αντρέ Μαρτίνς, που δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τράμπζονσπορ. Οι Τούρκοι εικάζουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 28χρονος κεντρικός μέσος είχε 53 εμφανίσεις με απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ στα δύο χρόνια που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Ένας πολεμιστής για τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ