ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωράει για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός

Panathinaikos' Giandomenico Mesto, right, tries to stop Celta's Theo Bongonda during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Panathinaikos' Giandomenico Mesto, right, tries to stop Celta's Theo Bongonda during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Την απόκτηση του Τεό Μπονγκοντά από την Θέλτα κυνηγά ο Ολυμπιακός, με την περίπτωση του Βέλγου εξτρέμ να φέρει την υπογραφή των Χάσι και Ουσίγιος.

Ολοένα και πιο ψηλά ανεβαίνει η περίπτωση του Τεό Μπονγκοντά για τον Ολυμπιακό. Πρώτα οι Βέλγοι αποκάλυψαν το θέμα με το ενδιαφέρον για τον 22χρονο εξτρέμ της Θέλτα και οι Πειραιώτες το επιβεβαίωσαν δίχως να δώσουν λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Μπέσνικ Χάσι από την θητεία του στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, τότε που είχε ξεχωρίσει ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Jupiler League. Η Θέλτα πρόλαβε και τον πήρε τον Γενάρη του 2015 και τον εμπιστεύτηκε ευθύς εξ αρχής, κάτι που δείχνουν οι 77 συμμετοχές (πέντε γκολ και 9 ασίστ) που είχε μέχρι σήμερα ο Βέλγος ακραίος κυνηγός, που έχει περάσει από όλες τις θέσεις της επίθεσης, με προτίμηση την αριστερή πτέρυγα.

Τον Μπονγκοντά γνωρίζει εξίσου καλά και ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, που έχει πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα από το ισπανικό πρωτάθλημα και μέσα από την θητεία του ως Αθλητικός Διευθυντής της Μάλαγα. Οι ποδοσφαιράνθρωποι της Ιβηρικής θεωρούν σούπερ κίνηση το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη από τους "ερυθρόλευκους", θεωρώντας ότι σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα κάνει πρωταθλητισμό, ο Μπονγκοντά μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο με βάση το ταλέντο του.

Celta's Theo Bongonda, left, and Real Madrid's Danilo challenge for the ball during a Copa del Rey quarterfinal, 1st leg soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain Wednesday Jan. 18, 2017. (AP Photo/Paul White)
Celta's Theo Bongonda, left, and Real Madrid's Danilo challenge for the ball during a Copa del Rey quarterfinal, 1st leg soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain Wednesday Jan. 18, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Η περίπτωση του συγκεντρώνει όλο το πακέτο που ψάχνουν στο Λιμάνι: ποιότητα, ταχύτητα, τεχνική, περιθώρια εξέλιξης, μεταπωλητική αξία, λογικά οικονομικά πλαίσια διαπραγμάτευσης για την απόκτηση του. Ο 22χρονος εξτρέμ είναι στόχος των "ερυθρολεύκων", ενώ σε Ισπανία και Βέλγιο υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του είναι αρκετά προχωρημένη.

Όσον αφορά την υπόθεση του Βλάντιμιρ Βάις; Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε. Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός είναι μια από τις επιλογές του. Όμως με τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στην περίπτωση του Σλοβάκου εξτρέμ, μεγαλύτερο ρόλο από οτιδήποτε άλλο θα παίξει ο Μίνο Ραϊόλα και οι προθέσεις του για τον παίκτη.

Photo credits: (AP Photo/Thanassis Stavrakis), (AP Photo/Paul White)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Καρίσο της Σεβίλλης
Ροντρίγκες: "Προτεραιότητά μου η Σαν Λορέντσο"
Καστίγιο: Ο ποδοσφαιριστής των 15.000.000 ευρώ που το γύρισε στο ψάρεμα!
Επιβεβαιώνει για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ