ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωράει για Καρίγιο

Προχωράει για Καρίγιο

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Εστουντιάντες για τον Γκουίντο Καρίγιο, στην προσπάθεια του να αποκτήσει τα δικαιώματα του 24χρονου φορ. (videos)

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (26/5), κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στην Αργεντινή που ήθελαν τον Ολυμπιακό να προχωράει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο από την Εστουντιάντες.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από πλευράς της πειραϊκής ΠΑΕ και όλα δείχνουν πως οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την μάχη για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του 24χρονου φορ.

Αυτό δείχνει τουλάχιστον το γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπήκε και επίσημα σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Λα Πλάτα, δίχως αυτό βεβαίως να σημαίνει πως απαραίτητα θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το σημαντικό είναι πως το δεδομένο -εδώ και αρκετό διάστημα- ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη μετουσιώθηκε σε πρόταση προς την Εστουντιάντες και σηματοδοτεί την έναρξη της επιχείρησης του Ολυμπιακού να ντύσει στα "ερυθρόλευκα" τον Καρίγιο.

"Αυτό που είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε είναι πως έχουμε καταθέσει μια μεγάλη προσφορά στην ομάδα του", είναι η τοποθέτηση ανθρώπων του Ολυμπιακού αργά το βράδυ της Τρίτης (26/5) ως απάντηση στα δημοσιεύματα στον Τύπο της Αργεντινής, που θέλουν τους νταμπλούχους Ελλάδας να προσφέρουν 6,5 εκατ. ευρώ και τον Φράνκο Χάρα δανεικό για ένα χρόνο στην Εστουντιάντες.

Η πρόταση λοιπόν προς την ομάδα της Λα Πλάτα επιβεβαιώνεται, όχι όμως και η μορφή της, όσον αφορά συγκεκριμένα νούμερα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Αρκετά πιθανό είναι και το σενάριο να συζητήσει ο Ολυμπιακός το ενδεχόμενο αγοράς του μεγαλύτερου ποσοστού δικαιωμάτων του παίκτη (π.χ. 80%), αφήνοντας το υπόλοιπο στην Εστουντιάντες, σαν μορφή ποσοστού μεταπώλησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ