ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβλήματα για τρεις στον Ολυμπιακό

Προβλήματα για τρεις στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τσόρι, Μανιάτης και Ρέτσος δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (12/7) και θα απουσιάσουν από το φιλικό με την Βέστερλο (13/7, 20:00)

Με τρία προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” στο Βέλγιο. Οι Τσόρι, Μανιάτης και Ρέτσος τέθηκαν νοκ άουτ λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που νιώθουν, με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει ο Βίκτορ για το φιλικό με την Βέστερλο που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (13/7, 20:00).

Οι Μανιάτης και Τσόρι έμειναν στο ξενοδοχείο για θεραπεία. Ο μεν αρχηγός ένιωσε μία ελαφριά ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αργεντινό που έχει μία ελαφριά τενοντίτιδα δεξιού γόνατος.

Ο Ρέτσος από την πλευρά του προσπάθησε να προπονηθεί με την ομάδα την Τρίτη (12/7), αλλά δεν τα κατάφερε τελικά να ξεπεράσει την ελαφριά σύσπαση δεξιού τετρακεφάλου.

Αντιθέτως, διαθέσιμοι θα είναι για το δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους οι Φιγκέιρας, Μαζουακού και Ντα Κόστα που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Στο μεταξύ, πέρασε μία εβδομάδα στο Γκενκ και από τη δροσιά οι “ερυθρόλευκοι” είδαν το... άλλο άκρο. Έριξε καρέκλες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Βίκτορ να διακόψει την προπόνηση στα μισά του προγράμματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ