ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα με Πασιένσια

Πρόβλημα με Πασιένσια
Πασιένσια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντονη αδιαθεσία ένιωσε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά και βρίσκεται στο εξωτερικό για εξετάσεις.

Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση η απουσία του Γκονσάλο Πασιένσια ακόμη και από τη 18άδα του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού εναντίον του Πλατανιά και σήμερα αποκαλύπτεται ο λόγος...

Ο 23χρονος επιθετικός ένιωσε έντονη δυσφορία στην προπόνηση της Δευτέρας, χωρίς να έχει προκληθεί μυϊκός ή άλλου είδους τραυματισμός από κόντρα, μονομαχία ή διεκδίκηση μπάλας με κάποιον συμπαίκτη του. Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, το οποίο - μεταξύ άλλων - ήρθε σε επικοινωνία και με τους γιατρούς της Πόρτο.

Σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία και δίχως ο Ολυμπιακός να επιβεβαιώνει ή να διεψεύδει κάτι σχετικό με το θέμα, αποφασίστηκε ο Πασιένσια να μεταβεί στην πατρίδα του για περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς να αποκλείεται και ταξίδι σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα για έξτρα ενδελεχή ιατρικό έλεγχο.

Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω εκγύμναση και συμμετοχή του Πασιένσια στους αγώνες του Ολυμπιακού. Ίσως να κρίνουν ακόμη και αυτό το μέλλον του στην ομάδα...

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ