ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο ντε λα Μπέγια

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο ντε λα Μπέγια

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπαλοτέλι.

Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο 31χρονος Ισπανός μπακ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το επόμενο 48ώρο και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ενδεχομένως να μπει και στο αεροπλάνο για το Βέλγιο, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας από τις 6 έως τις 16 Ιουλίου, στο προπονητικό κέντρο της Γκενκ.

Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Ολυμπιακό, με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται κοντά στις 800.000 ευρώ, ποσό το οποίο εισέπραξε και πέρσι φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Σοθιεδάδ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε ότι στο Λιμάνι τόνιζαν το βράδυ της Κυριακής (3/7) ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Δημοσιεύματα έφερναν τον Ιταλό διεθνή φορ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι Πειραιώτες φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν υφίσταται το παραμικρό ενδιαφέρον για τον 26χρονο επιθετικό.

From legend to legend: Το ξεχωριστό t-shirt της ερυθρόλευκης παράδοσης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ