ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ με Γαλατάσαραϊ

Πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ με Γαλατάσαραϊ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα αρκετά δυνατό φιλικό την Τετάρτη (21:00 NS3) με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει την ετοιμότητα των Γέστε, Φέισα. Εκτός αποστολής ο Φετφατζίδης.

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο δυνατό τεστ του καλοκαιριού απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, η οποία έκλεισε και τον Εμπουέ, σε ένα ματς στο οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του.

Το συγκεκριμένο ματς είναι μία καλή ευκαιρία επίσης για να δει πως θα αντιδράσει η ομάδα του σε ρυθμούς πίεσης, όπως και χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα προβλημάτισε τον Ισπανό που τόνισε την Τρίτη στους παίκτες του πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο ματς με τους Τούρκους, το οποίο θα πρέπει να δουν σαν κανονικό αγώνα.

Στο Καραϊσκάκη αναμένεται να έρθει αρκετός κόσμος, σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Γουέστ Μπρόμ, άλλος ένας λόγος για να δείξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας το γνωστό καλό τους πρόσωπο.

Ο Βαλβέρδε έκοψε από την αποστολή τους τραυματίες Τοροσίδη, Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα, αλλά και τους Δασκαλάκη (λογικά θα αγωνιστεί με την Ίντερ), Φετφατζίδη (για άγνωστους λόγους), Κατάι, Γκαλίτσιο, Σουμπίνιο και Βαλεριάνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ουρτάδο, Φέισα, Μοδέστο, Γκρπιτς, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Ριέρα, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Τώρα η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Κοστάνσο κάτω από τα δοκάρια, Μανιάτη δεξιά, Χολέμπας αριστερά, Παπαδόπουλο και Μαρκάνο στην άμυνα. Στο χαφ θα βρεθούν Μοδέστο, Γέστε (ή Φέισα), Χαβίτο, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ