ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτό: "Πρωτάθλημα για τον πρόεδρο και τους οπαδούς μας"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τη μοναξιά του Ολυμπιακού στην κορυφή της βαθμολογίας μίλησε ο Σίλβιο Προτό, τονίζοντας ότι επιθυμεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλγος γκολκίπερ μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της βαθμολογίας:

Για τους κινδύνους που έκρυβε το ματς με τον τρόπο που αγωνίζονταν οι δύο ομάδες:

Σε τέτοια παιχνίδια όπου ο Ολυμπιακός ανεβαίνει πολύ ψηλά και πιέζει, ο αντίπαλος περιμένει την ευκαιρία του στην αντεπίθεση, επομένως ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός.

Όμως, στην καριέρα μου όταν έπαιζα στην Άντερλεχτ έχω αγωνιστεί σε πάρα πολλά τέτοια παιχνίδια και ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω. Η άμυνά μας έπαιξε πάρα πολύ καλά και εγώ ήμουν σε εύκολη θέση.

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος:

Γνωρίζετε πως όταν ο κύριος Λεμονής ανέλαβε την ομάδα είπε στους παίκτες ότι ο Ολυμπιακός πρέπει αργά ή γρήγορα μέχρι τις γιορτές να επιστρέψει στην κορυφή.

Αυτή είναι η φυσική μας θέση και όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να βρίσκεσαι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή είναι δουλειά μας, να παίζουμε για να βρισκόμαστε στην κορυφή.

Δουλέψαμε και το καταφέραμε αυτό, όμως δεν έχουμε ακόμα τίποτα στα χέρια μας. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο.

Μόνο στο τέλος του πρωταθλήματος μετράει αυτό, να βρίσκεσαι στην κορυφή τη βαθμολογίας, γι' αυτό θα δουλέψουμε παιχνίδι το παιχνίδι για να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Για το "δέσιμό" του με την ομάδα και τον κόσμο:

Είναι στον χαρακτήρα μου. Όταν παίζω ακόμη και με τα παιδιά μου "Μονόπολι" η κάποιο άλλο παιχνίδι, θέλω να κερδίζω.

Είναι στον χαρακτήρα μου, έτσι λειτουργώ γι' αυτό είμαι οπλισμένος με υπομονή και πάντα προσπαθώ να κάνω το ίδιο. Έτσι και στη δουλειά μου θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Θέλω να είμαι καλός.

Όλοι κάνουν λάθη, όμως όλοι πρέπει να παίζουμε ως ομάδα και χωρίς να δείχνω ασέβεια στους υπόλοιπους, αν ο Ολυμπιακός παίζει σαν ομάδα και με όλους αυτούς του καλούς παίκτες που διαθέτει, πρέπει να είναι πρωταθλητής.

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό:

Ελπίζω ότι το μέλλον μου είναι εδώ. Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να γίνουμε πρωταθλητές. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε εβδομάδα, γι’ αυτό.

Θέλω να έρθει η μέρα που θα είμαστε πρωταθλητές. Αυτός είναι ο μόνος στόχος που έχω στο μυαλό μου, κατ' αρχήν για τον πρόεδρο μας και για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαμαντόπουλος: Φανέλα μεγατόνων

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λεμονής: "Θα τα δώσουμε όλα σαν τρελοί για το πρωτάθλημα"
Καραπαπάς: "Το «πρωτάθλημα χειμώνα» αφιερώνεται σε όσους μας πολεμούν με λύσσα"
Μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 1-0 τον ΠΑΣ στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ