ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτό: "Όταν χάνω δεν είμαι ποτέ χαρούμενος"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÖÉÃÊÅÉÑÁÓ(Á) ÐÑÏÔÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÖÉÃÊÅÉÑÁÓ(Á) ÐÑÏÔÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μπορεί να στάθηκε καλά στο Τορίνο και ο Προτό ακόμα καλύτερα αλλά ο Βέλγος γκολκίπερ στις δηλώσεις του υποστήριξε πως ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος όταν χάνει η ομάδα του.

Ο Σίλβιο Προτό μέχρι το 69' κρατούσε όρθιο τον Ολυμπιακό στο Τορίνο με εντυπωσιακές επεμβάσεις ενώ μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν ίσως ο καλύτερος των "ερυθρολεύκων". Ο ίδιος όμως μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν ικανοποιημένος και χαρούμενος καθώς όταν χάνει ποτέ δεν είναι χαρούμενος.

Ο Βέλγος μίλησε στη κάμερα της "Cosmote TV" λέγοντας:

"Στην ομάδα κανείς δεν είναι σημαντικός, όλη η ομάδα είναι σημαντική. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι την περασμένη Κυριακή δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Παίξαμε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Όταν χάνω δεν είμαι ποτέ χαρούμενος, θα ήθελα να έχουμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά όταν ξέρεις ότι τα έχεις δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο φεύγεις από το γήπεδο ικανοποιημένος".

Πως μεταμορφώθηκε τόσο σύντομα η ομάδα;

"Όταν παίζεις στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί όταν παίζεις στο Champions League το πρώτο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η άμυνα και αν σκοράρουμε στην επίθεση θα είναι φανταστικό. Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ και ιδίως από τη στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 2-0.

Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα καλύτερη από εμάς αλλά εμείς έχουμε μία νέα ομάδα και μόνο κερδισμένοι βγήκαμε απ' αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ένα γκρουπ με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη συνέχεια. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο Champions League και ίσως σε ένα παιχνίδι που είσαι καλός να χάσεις και σε ένα που δεν είσαι τόσο καλός να πάρεις ένα βαθμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ