ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτό: "Ο πρόεδρος μάς είπε στα αποδυτήρια ότι δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σίλβιο Προτό σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες για τις κατηγορίες που του προσάπτουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται. "Τον εμπιστεύομαι απόλυτα", είπε ο Βέλγος.

Στην βελγική " L' Avenir" μίλησε ο Σίλβιο Προτό, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την υπόθεση διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ήρθε στα αποδυτήρια να μας εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ντρέπεται και τον εμπιστεύομαι απόλυτα", ήταν η τοποθέτηση του Βέλγου γκολκίπερ.

Ο Προτό ξεκαθάρισε και κάποια πράγματα που αφορούν την πίεση που άσκησε στην Οστάνδη το καλοκαίρι, προκειμένου ο σύλλογος να συναινέσει στην μετακίνηση του στον Ολυμπιακό:

"Δεν γ@@α την Οστάνδη. Αλλά είχα πάει στην ομάδα ως ελεύθερος και δεν το έβρισκα σωστό να πληρώσει ο Ολυμπιακός 1,5 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή μου. Ευτυχώς, στο τέλος η λογική επικράτησε. Αλλά κάνουν το ίδιο πράγμα τώρα στον Φρανκ Μπεριέ και είναι κρίμα".

Προτό: "Ο πρόεδρος μάς είπε στα αποδυτήρια ότι δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται"

Όσον αφορά την φυγή του από την Άντερλεχτ και μια πιθανή επιστροφή του εκεί:

"Έφυγα από την Άντερλεχτ για τον Σβίλαρ, αλλά δεν μετανιώνω. Δεν θα κριτικάρω τον Σβίλαρ, μπορεί να πετύχει τα πάντα στην Μπενφίκα. Αν επιστρέψω ποτέ στο Βέλγιο, θα είναι μόνο για την Άντερλεχτ.

Είμαι οπαδός της ομάδας, περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά είναι σε ένα ζόρικο γκρουπ στο Champions League και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Οι ΗΠΑ παραμένουν ένα όνειρο για εμένα".

Ο Προτό υποστήριξε ότι σοκαριστικός δεν ήταν ο αποκλεισμός της Ιταλίας, αλλά ο τρόπος που ολοκλήρωσε την διεθνή του καριέρα ο Μπουφόν:

"Η απουσία της Ιταλίας από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν στην ουσία έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο της ομάδας τους τελευταίους μήνες. Αυτό που με σοκάρει είναι το τέλος της διεθνούς καριέρας του Μπουφόν. Υπήρξε το ίνδαλμα μου".

Ο 34χρονος γκολκίπερ θα είναι στο πλευρό του Βελγίου στην διοργάνωση του 2018:

"Θα τους υποστηρίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ξεχνώ πως η οικογένεια μου ζει χάρη στο Βέλγιο. Αν δεν είχαν έρθει στη χώρα οι πρόγονοι μου, δεν θα είχαν ούτε το απαραίτητο φαγητό για να ζήσουν".

Πηγή: www.lavenir.net

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα ταλεντάκια του Μοντεστό από Ελλάδα και... Μασία
Επίσημα ο Μώραλης νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού
Τα διαψεύδει όλα ο Οφόε!
Κάτι προβληματίζει τον Λεμονή ενόψει Λεβαδειακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ