ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτό: "Να δώσουμε το μάξιμουμ για ό,τι καλύτερο"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σίλβιο Προτό εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Γιουβέντους τονίζοντας πως άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ο Σίλβιο Προτό θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού την Τετάρτη το βράδυ στο ματς με την Γιουβέντους και ο Βέλγος γκολκίπερ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε πως η αναμέτρηση αυτή είναι ιδιαίτερη για τον ίδιο για πάρα πολλούς λόγους και σημείωσε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πάρει ο Ολυμπιακός ότι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Είναι ένα παιχνίδι που ο προπονητής σας από χθες σας είπε ότι περισσότερα έχετε να κερδίσετε από ένα τέτοιο ματς παρά να χάσετε. Πώς αισθάνεσαι εσύ που θα παίξεις αύριο κόντρα στην Γιουβέντους;
"Είναι αλήθεια ότι αύριο θα παίξουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες του κόσμου. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το μάξιμουμ. Για εμένα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί η μισή μου οικογένεια είναι Ιταλοί και οι υπόλοιποι Βέλγοι. Ο πατέρας μου είναι από την Σικελία και έφυγα από την Ιταλία στα δυο μου για να πάω στο Βέλγιο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Είναι το δεύτερό σου παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είσαι εσύ, αλλά και δύο λόγια για την επιστροφή σου στο Champions League;
"Είναι αλήθεια πώς είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα η αυριανή. Είναι η επιστροφή μου στα μεγάλα ματς μετά από μία περιπέτεια που λίγο έλειψε να σταματήσω την μπάλα. Αύριο επιστρέφω με μία καταπληκτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου σε αυτό το γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ