ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτό: "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 34 μου"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΡΟΤΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΡΟΤΟ EUROKINISSI

Ο Σίλβιο Προτό έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εκθειάζοντας τον κόσμο και κάνοντας λόγο για θετικό αποτέλεσμα και με τη Γιουβέντους.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της ισοπαλίας του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, Σίλβιο Πρότο, στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου των Πειραιτών από τις εξέδρες, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν είχε ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα.

"Είναι φανταστικό όταν όλη η ομάδα καταφέρνει να κρατήσει στο μηδέν μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Δεν μπορούσα να το σκεφτώ. Είμαι 34 ετών και δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε όλη την καριέρα μου. Ήταν φανταστικό. Τα δώσαμε όλα, γνωρίζαμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη από εμάς, αλλά με αυτόν τον κόσμο, τα πάντα μπορούν να συμβούν".

"Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από το Champions League. Στο πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι, να δίνουμε ρυθμό. Αν παλεύουμε ως ομάδα και τα δίνουμε όλα, θα τα καταφέρουμε. Έχει δρόμο μπροστά μας".

"Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Έχουμε έξι βαθμούς για να παίξουμε. Με τη Γιουβέντους εδώ και με την ίδια ατμόσφαιρα, γιατί να μην νικήσουμε; Έχουμε και την Σπόρτινγκ. Ίσως κάνουμε κάτι κι εκεί. Θα πρέπει, όμως, να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Πήραμε έναν καλό πόντο εδώ, αλλά το επόμενο παιχνίδι πάντα είναι το πιο σημαντικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έβγαλε σέλφι με τον Μέσι την ώρα του αγώνα
Ο οπαδός του Ολυμπιακού που αγκάλιασε τον Μέσι στο κόρνερ
Δυο Ισπανοί φίλαθλοι τραυματισμένοι έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης"
Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Βαλβέρδε
Ολυμπιακός από ατσάλι, 0-0 με την Μπαρτσελόνα στο Φάληρο
Ταχτσίδης: "Δείξαμε ότι όταν θέλουμε μπορούμε τα πάντα"
Βαλβέρδε: "Ήρθα να κερδίσω και με χειροκροτούσαν"
Φορτούνης: "Ήταν ένα απίστευτο αποτέλεσμα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ