ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο Ολυμπιακός

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων, έτσι η έκδοση της απόφασης για την επιστροφή των τριών βαθμών από το ματς με την ΑΕΚ δεν θα γίνει μέχρι και την Τρίτη (13/3).

Από την Τρίτη (13/3) αναμένονται να υπάρχουν νεότερα σχετικά με την απόφαση της έφεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιστροφή των τριών βαθμών που αφαιρέθηκαν ως τιμωρία για τα επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Οι δικηγόροι των "ερυθρολεύκων" ζήτησαν και πήραν προθεσμία - στη διαδικασία την οποία παρακολουθήσατε LIVE λεπτό προς λεπτό από το Sport24.gr - για την κατάθεση των υπομνημάτων μέχρι εκείνη τη μέρα, έτσι απόφαση δεν μπορεί να υπάρχει μέχρι την Τρίτη (13/3).

Όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά, Αργύρης Λίβας: "Δεν βιαζόμαστε να βγει απόφαση, καθώς έχουμε εκτίσει ήδη την ποινή των δύο αγωνιστικών (με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό) κεκλεισμένων των θυρών".

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην πράξει κάτι που δεν έπρεπε αλλά και έπραξε ότι ήταν σωστό για να κυλήσουν όλα ομαλά. Οι ποινές είναι δυσανάλογες. Οι κυρώσεις σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχουν την αναλογικότητα προς τη βάση της αναλογικότητας", υποστήριξε αρχικά ο Βασίλης Δημακόπουλος.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Αργύρης Λίβας, ο οποίος τόνισε: "Η καύση κάποιων κασκόλ οδηγεί στο να τιμωρηθεί η ομάδα. Δεν υπάρχει κλοπή πανό. Τον αγώνα τον παρακολούθησαν οπαδοί μόνο δικής μας ομάδας. Δεν υπάρχει φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι οπαδοί δεν εισήλθαν στο γήπεδο για να επιτεθούν ή για να προκαλέσουν φθορά.

Οι οπαδοί μπήκαν για να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες της ομάδας μου. Δεν προκύπτει ότι μπήκαν για να επιτεθούν προς την αντίπαλη ομάδα, ούτε καν φραστικά. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Έγινε συμπλοκή με την αστυνομία, αλλά δεν υπάρχει τραυματισμός.

Δεν επιτέθηκαν σε βάρος αξιωματούχου. Μόνο αψιμαχίες μεταξύ κάποιων οπαδών και αστυνομικών. Εχουμε τηρήσει όλα τα μέτρα ασφαλείας. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δείξαμε την πρέπουσα συμπεριφορά. Ζητούμε να εφαρμοστεί η αρχή της αναλογικότητας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ