ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε ο Τίμοστσουκ στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ο Τίμοστσουκ στον Ολυμπιακό

Ο 34χρονος διεθνής Ουκρανός της Μπάγερν Μονάχου, Ανατόλι Τίμοστσουκ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τον μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Ο Ανατόλι Τίμοστσουκ είναι ένας από τους αξιόλογους αμυντικούς μέσους που αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η περίπτωση του (μέσω του ατζέντη Κοσεντίνο) προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος (30/3/1979) ανασταλτικός μέσος την τελευταία τετραετία (από το 2009) αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά πλέον δεν αγωνίζεται συχνά στην γερμανική ομάδα, ενώ στο τέλος της σεζόν μένει και ελεύθερος.

Θεωρείται δεδομένο πως οι "Βαυαροί" δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον πολύπειρο Ουκρανό διεθνή, οπότε ο ποδοσφαιριστής ψάχνει νέο σύλλογο ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ (1998-2007), όσο και στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη συνέχεια (η μετακίνηση του τότε κόστισε 15 εκ. ευρώ), κατακτώντας μάλιστα και το Europa League με την ρωσική ομάδα, έχοντας πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο αμυντικό μέσο, όντας κλασικό "6άρι" στον άξονα, ο οποίος ξεχωρίζει για την δύναμη και την μαχητικότητα του στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στον Πειραιά ψάχνουν (και) για αμυντικό χαφ, η περίπτωση του μπήκε στα "υπόψιν", αναγνωρίζουν την ποιότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής, αλλά θα ασχοληθούν περαιτέρω εφόσον ρίξει το υψηλό κασέ του ο παίκτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ