ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ντούγιε Τσοπ

Cagliari forward Duje Cop, right, celebrates with his teammate Paul Jose M'Poku after scoring during a Serie A soccer match against Fiorentina at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Cagliari forward Duje Cop, right, celebrates with his teammate Paul Jose M'Poku after scoring during a Serie A soccer match against Fiorentina at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Ο 27χρονος Κροάτης επιθετικός, Ντούγιε Τσοπ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να εξετάζουν την περίπτωση του.

Όσο ο Ολυμπιακός δεν κλείνει παίκτες στις θέσεις που "καίγεται", τόσο θα καταφθάνουν στα γραφεία των "ερυθρόλευκων" προτάσεις από διάφορα γραφεία μάνατζερ. Κάτι το οποίο συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκε τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του 27χρονου επιθετικού Ντούγιε Τσοπ από την Κροατία. Το όνομα του είναι αρκετά γνωστό στο ελληνικό κοινό καθώς και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδος ενώ πρόσφατα το όνομα του "έπαιξε" και για την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος διεθνής Κροάτης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Σπόρτινγκ Χιχόν (σ.σ. υποβιβάστηκε από την Primera Division) ως δανεικός από την Κάλιαρι, μετρώντας 9 γκολ και 3 ασίστ σε 31 συμμετοχές.

Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τις Χάιντουκ Σπλιτ, Νασιονάλ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Μάλαγα ενώ είναι διεθνής έχοντας αγωνιστεί 10 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας έχοντας πετύχει και δυο γκολ.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Την ίδια ώρα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου στόπερ Ζερμάν Κόντι της Κολόν Σάντα Φε, που έχει συμβόλαιο εώς το 2018.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ (απαγορευτικό ποσό) και σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Ολυμπιακός έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της Κολόν Σάντα Φε!

Όσο για τον Εμενίκε; Στην Τουρκία από εκεί που υποστήριζαν ότι Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε έχουν συμφωνήσει, σημείωσαν το βράδυ της Τετάρτης (28/6) πώς οι «ερυθρόλευκοι» εγκατέλειψαν την προσπάθεια της απόκτησής του. Προφανώς έχουν βάση κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Εμενίκε δεν έβλεπε με καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας. Έχει ενημερωθεί από την Φενέρ ότι δεν υπολογίζεται, αλλά ο ίδιος θα προτιμούσε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και όχι στο ελληνικό.

PHOTO CREDITS: Fabrizio Giovannozzi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ