ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Νάτσο Βιδάλ

Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Νάτσο Βιδάλ

Ο Νάτσο Βιδάλ της Βαλένθια είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός από τις περιπτώσεις που του έχουν προταθεί για το δεξί άκρο της άμυνας. Τι ισχύσει για τον 23χρονο αμυντικό των "νυχτερίδων". (video)

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπράγκα, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει μέχρι την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να "θωρακίσει" το δεξί του αμυντικό άκρο.

Φαίνεται δηλαδή πώς το πλάνο των Πειραιωτών δεν είναι να πάνε με Ανδρούτσο ή Ζιλέ ως εναλλακτικές λύσεις πίσω από τον Ομάρ (σ.σ. ο Ιγκόρ έχει πολλά... ψωμιά να πείσει τον Γκαρθία να τον βάλει έστω και στη 18άδα), αλλά με έναν κανονικό δεξιό μπακ.

Μία από τις περιπτώσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκαν στους "ερυθρόλευκους" από την Ισπανία, είναι του 23χρονου, Νάτσο Βιδάλ. Γεννήθηκε στο Αλικάντε και είναι γέννημα-θρέμμα ποδοσφαιρικά της Βαλένθια. Ξεκίνησε από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια στις "νυχτερίδες" κι από την περυσινή σεζόν προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Την τρέχουσα έχει ένα γκολ (στη νίκη επί της Σοθιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν) σε πέντε συμμετοχές στη La Liga, ενώ έχει αγωνιστεί και στα ματς με τη Σαραγόσα για το Copa del Rey.

Αυτός είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες από όλες τις προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ για την θέση του δεξιού μπακ. Η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με την Βαλένθια ως τον Ιούνιο του 2020. Ωστόσο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε επτά παιχνίδια με τις "νυχτερίδες" και επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα του.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι η Νο1 επιλογή των "ερυθρολεύκων" για να καλυφθεί το κενό του Φιγκέιρας και πιθανή απόκτηση του παίκτη θα γίνει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Photo credits: Valencia CF



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ