ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Κουέγιαρ"

FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε εκτενές ρεπορτάζ της η AS υποστηρίζει ότι ο Ιβάν Κουέγιαρ, γκολκίπερ της Λεγανές, προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Τον ίδιο ατζέντη με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει ο 34χρονος γκολκίπερ.

Επιλογή αλά... Σίλβιο Προτό για την τριάδα των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν βλέπει η ισπανική AS, που υποστηρίζει ότι στους Πειραιώτες προτάθηκε και εξετάζεται η προοπτική απόκτησης του Ιβάν Κουέγιαρ.

Ο 34χρονος (25/05/1984) τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Λεγανές τη σεζόν 2017 - 2018 και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου (30/06/2019) με τους Μαδριλένους.

Σύμφωνα με την AS, ο Κουέγιαρ (που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, τον Χεσούς Μέσας) έχει τεθεί στα υπόψιν των "ερυθρολεύκων" που θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση στη Λεγανές.

"Πηγές από την ελληνική ομάδα επιβεβαιώνουν μια πρώτη επαφή, επιμένοντας ωστόσο ότι για την ώρα δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη... Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε την απόκτηση του Κουέγιαρ, η εμπειρία του οποίου θα έφερνε ισορροπία στην γραμμή των τερματοφυλάκων", αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Η χρηματιστηριακή αξία του Κουέγιαρ κυμαίνεται στις 600 χιλιάδες ευρώ, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το κατά πόσο η Λεγανές θα έμπαινε σε διαδικασία παραχώρησης του, έχοντας πολλά παράπονα από τον μάνατζερ Χεσούς Μέσας για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τον 28χρονο φορ να καταλήγει στον Ολυμπιακό.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ