ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε και ο Οσβάλντο

Inter Milan's forward Pablo Osvaldo celebrates after scoring a goal during  the UEFA Europa League football match Inter Milan vs Dnipro on November 27, 2014 at the San Siro Stadium stadium in Milan . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)
Inter Milan's forward Pablo Osvaldo celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League football match Inter Milan vs Dnipro on November 27, 2014 at the San Siro Stadium stadium in Milan . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Έμεινε ελεύθερος από την Σάουθαμπτον και προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, με τον Ιταλοαργεντίνο να είναι στόχος των Μπέτις και Κρους Ασούλ.

Σαν όνομα σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Και η... τρέλα που κουβαλάει σίγουρα θα ταίριαζε γάντι στην ψυχοσύνθεση των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σάουθαμπτον και προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Μια περίπτωση που πάντως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για τους Πειραιώτες.

Ο Ιταλοαργεντίνος επιθετικός έχει αλλάξει ουκ ολίγες ομάδες στην καριέρα του. Μερικές από αυτές είναι οι Ουρακάν, Φιορεντίνα, Εσπανιόλ, Ρόμα, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπόκα Τζούνιορς και η Σάουθαμπτον μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Μπόλικο ταλέντο αλλά δύσκολος χαρακτήρας. Σε κάθε περίπτωση οι "ερυθρόλευκοι" δεν φαίνονται "ζεστοί" για την συγκεκριμένη περίπτωση και σε κάθε περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια των τελευταίων ωρών που ήθελαν την συγκεκριμένη υπόθεση να είναι προχωρημένη.

Βέβαια σε μια μεταγραφική περίοδο αυτά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, ωστόσο για την ώρα κρατάμε ότι ο παίκτης έχει απλά προταθεί και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε καθημερινά στην πλατεία Αλεξάνδρας φτάνουν προτάσεις σωρηδόν, όχι μόνο για φορ αλλά για οποιαδήποτε θέση. Δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται επισταμένα με όλα τα ονόματα.

Για τον Οσβάλντο, πέρα από το υψηλό κασέ που έχει ετησίως, υπάρχει και το έντονο ενδιαφέρον από τις Μπέτις και Κρους Ασούλ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού, ενδεχομένως να είναι και η αμέσως επόμενη μεταγραφική του κίνηση μετά τους Γούτα και Πάρντο (το Σάββατο 18/7 αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του), ωστόσο αυτός δύσκολα θα είναι ο Ιταλοαργεντίνος φορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ