ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ελιουνούσι στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ελιουνούσι στον Ολυμπιακό
Ελιουνούσι

Ο Νορβηγός αριστερός εξτρέμ της Χοφενχάιμ, Ταρίκ Ελιουνούσι, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και να έχει τεθεί στα υπόψη του Πάουλο Μπέντο. (VIDEO).

Πολλά τα δημοσιεύματα στη Γερμανία που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό και τον Ταρίκ Ελιουνούσι της Χοφενχάιμ. Το συμβόλαιο του Νορβηγού αριστερού εξτρέμ με τους Γερμανούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί εδώ και μέρες στους “ερυθρόλευκους”.

Μάλιστα, αν και δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από τον Ολυμπιακό, στη Γερμανία επιμένουν ότι είναι ένας παίκτης που έχει τεθεί στα υπόψη του Πάουλο Μπέντο και ότι εξετάζεται σοβαρά. Το όνομα του Ελιουνούσι δεν είναι “φρέσκο” στο ρεπορτάζ, μιας και εδώ και μία εβδομάδα είχε πρωτακουστεί ότι έχει προταθεί στους Πειραιώτες, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους.

Μην ξεχνάμε ότι για τα “φτερά” της επίθεσης είχε προκύψει το όνομα του Καρσελά της Μπενφίκα, μία περίπτωση που φαίνεται ότι δεν προχωράει. Και επίσης υπάρχει και ο Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ