ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση του Ολυμπιακού στα χέρια του Λέμα"

Cristian Lema of Argentina's Belgrano, top, fights for the ball with Alan Santos of Brazil's Coritiba during a Copa Sudamericana soccer match in Cordoba, Argentina, Wednesday, Sept. 28, 2016. (AP Photo/Nicolas Aguilera)
Cristian Lema of Argentina's Belgrano, top, fights for the ball with Alan Santos of Brazil's Coritiba during a Copa Sudamericana soccer match in Cordoba, Argentina, Wednesday, Sept. 28, 2016. (AP Photo/Nicolas Aguilera) AP PHOTO/NICOLAS AGUILERA

Το συμβόλαιο του Κρίστιαν Λέμα με την Μπελγράνο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως δύσκολα θα το ανανεώσει καθώς έχει στα χέρια του πρόταση του Ολυμπιακού. (video)

Μεταγραφικό σενάριο από την Αργεντινή συνδέει τους Πειραιώτες με τον Κρίστιαν Λέμα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με την Μπελγράνο στις 30 Ιουνίου και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν της χώρας "δύσκολα θα ανανεώσει έχοντας στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό".

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Sucesos ανέφερε πως ο Λέμα είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, ενώ η ιστοσελίδα " hoydia.com.ar" υποστηρίζει πως οι ελπίδες της Μπελγράνο να κρατήσει τον 28χρονο στόπερ δεν είναι πολλές καθώς ο παίκτης σκέφτεται την προοπτική των "ερυθρολεύκων".

Ο Λέμα ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Γκιγιέρμο Μπράουν, μεταπήδησε σε αυτές της Νιούελς το καλοκαίρι του 2009 και ένα χρόνο αργότερα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα (12 συμ.).

Τον Ιούλιο του 2011 μεταγράφηκε στην Τίγκρε (8 συμ.), το καλοκαίρι του 2012 έφυγε ελεύθερος για την Κίλμες (38 συμ. - 2 γκολ, 2 ασίστ) και από τον Ιούλιο του 2014 αγωνίζεται για την Μπελγράνο (108 συμ. - 14 γκολ, 5 ασίστ), όπου εκτόξευσε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του αλλά και την χρηματιστηριακή του αξία στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Μετά από μια τετραετία στη Μπελγράνο, ο ύψους 190 εκατοστών κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς η συνεργασία του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται και δεν έχει διάθεση να μπει σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τους Αργεντίνους, ο λόγος είναι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Λέμα από τον Ολυμπιακό και την οποία σκέφτεται να κάνει δεκτή, κάνοντας το άλμα στην Ευρώπη.

Ο Αργεντίνος στόπερ στις αρχές του μήνα είχε απασχολήσει και την Μπενφίκα, που "έκλεισε" ήδη τον Χέρμαν Κόντι, συμπατριώτη του Λέμα, που πέρσι το καλοκαίρι είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό κατόπιν εισήγησης του Μάριο Ουσίγιος. Οι Πορτογάλοι προ 2-3 εβδομάδων έγραφαν για πρόθεση των Λουζιτανών να δώσουν τριετές συμβόλαιο και 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Λέμα. Τις τελευταίες υπήρξαν δημοσιεύματα σε Τουρκία και Κροατία, που θέλουν τις Μπεσίκτας και Ντίναμο Ζάγκρεμπ αντίστοιχα να ενδιαφέρονται για τον 28χρονο Αργεντίνο.

AP Photo/Nicolas Aguilera

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ