ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση στον Ολυμπιακό για Μπεν η Λεχ Πόζναν

Πρόταση στον Ολυμπιακό για Μπεν η Λεχ Πόζναν
Μπεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λεχ Πόζναν κινήθηκε για την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Πολωνοί κατέθεσαν πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον κάνουν δικό τους. Ο παράγοντας που μπορεί να παίξει ρόλο στο "ναι" του ποδοσφαιριστή.

Ο Μοχάμεντ Μπεν δόθηκε το περασμένο εξάμηνο δανεικός στον Λεβαδειακό, με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής, προερχόμενος από αγωνιστική απραξία, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστών όταν ήταν στη Βέροια. Με τους Βοιωτούς ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 14 ματς και σημείωσε 2 γκολ.

Ο μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες έχει σκοπό να μείνει στον Ολυμπιακό. Άλλωστε προ ημερών δήλωσε ότι θέλει να συμμετάσχει στο Champions League με τους Πειραιώτες. Θα περιμένει να δει μήπως κερδίσει την εκτίμηση του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, μια και ο Πορτογάλος δύσκολα θα εισηγηθεί την παραμονή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται "ζεστά" για να τον αποκτήσει και το έδειξε έμπρακτα. Κατέθεσε επίσημη πρόταση στους "ερυθρόλευκους", αν και ο Μπεν θα περιμένει την τελική απόφαση του Σίλβα, προτού απαντήσει. Ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο "ναι" του Μπεν στη Λεχ Πόζναν, είναι ότι η σύζυγός του είναι από την Πολωνία.

Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε η Λεχ Πόζναν τερμάτισε στην 6η θέση της πρώτης κατηγορίας και μπήκε στο νέο μίνι πρωτάθλημα των οκτώ που θα έβγαζε πρωταθλητή. Εκεί, ωστόσο, κατέλαβε την 7η θέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολωνική ομάδα σκοπεύει να προτείνει στον Μπεν διετές ή και τριετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ