ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση σε Τζιλαρντίνο"

"Πρόταση σε Τζιλαρντίνο"

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για τον 33χρονο φορ, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Στον Πειραιά έχουν ήδη συμφωνήσει με την Σοθιεδάδ για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, παίκτη με τον οποίο ο Ολυμπιακός ενισχύει την επιθετική του γραμμή.

Ο Ισλανδός φορ αναμένεται το μεσημέρι (14:30) του Σαββάτου (25/7) στην Ελλάδα, ωστόσο την ίδια στιγμή δημοσίευμα από την Ιταλία υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, Ιταλός δημοσιογράφος που ασχολείται κατά βάση με μεταγραφές, κάνει λόγο για την επιθυμία του Ολυμπιακού να εντάξει στο δυναμικό του τον έμπειρο στράικερ Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Το καλοκαίρι του 2014 ο 33χρονος φορ μεταγράφηκε από την Τζένοα στην κινέζικη Γκουάνκζου Εβεργκράντε, ωστόσο τον Γενάρη του 2015 επέστρεψε στην Serie A για λογαριασμό της Φιορεντίνα, με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού.

Για λογαριασμό των "βιόλα" ο Τζιλαρντίνο αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια του πρωταθλήματος (801') και είχε 4 γκολ συν 2 ασίστ.

Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο ο 33χρονος επιθετικός θέλει να φύγει από την Κίνα και να βρει ομάδα που θα του δώσει ξανά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκεί ο Ιταλός δημοσιογράφος βάζει στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι η καλή προσφορά των "ερυθρολεύκων" μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις του Τζιλαρντίνο για την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ