ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση για Ντομ Ντάιερ ο Ολυμπιακός"

"Πρόταση για Ντομ Ντάιερ ο Ολυμπιακός"
Ντομ Ντάιερ

Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του Ντομ Ντάιερ από την Sporting Kansas City (VIDEO).

Ένα ακόμη όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του φορ φαίνεται πως υπάρχει, αν πιστέψουμε το δημοσίευμα του Goal.com ( της αμερικάνικης έκδοσης ).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση 3.000.000 δολαρίων στην Sporting Kansas City για την αγορά του Ντομ Ντάιερ!

Ο 26άχρονος άσος έχει γεννηθεί στην Αγγλία όμως όλα τα επαγγελματικά του χρόνια πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αγωνίζεται ως κλασικός φορ, όμως όπως γίνεται με τους περισσότερους παίκτες στο MLS, έχει τη δυνατότητα να γυρίζει αρκετά πίσω και να βοηθά στην ανάπτυξη. Δεν είναι αρκετά γρήγορος και ψηλός, αλλά διαθέτει εξαιρετική τεχνική και άλμα, ενώ έχει πετύχει μπόλικα γκολ από στημένες φάσεις.

Συνολικά με Sporting Kansas City στο MLS και Orlando City στο πρωτάθλημα USL μετρά 142 συμμετοχές, με 75 γκολ και 14 ασίστ.

Οι αποδοχές του Ντάιερ δεν είναι αρκετά υψηλές ( 618.750 δολάρια το χρόνο ), ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρξε συμπαίκτης με τον Κρίστιαν Νέμεθ που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Ολυμπιακού Βόλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ