ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση 7 εκ.ευρώ για Μαζουακού σε δύο δόσεις

Πρόταση 7 εκ.ευρώ για Μαζουακού σε δύο δόσεις
INTIME SPORTS

Η Τζένοα όχι μόνο δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα στην υπόθεση του Αρτούρ Μαζουακού αλλά σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα η τελευταία της πρόταση ανέρχεται συνολικά στα 7.000.000 ευρώ, προϋποθέτοντας δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική αγορά του το 2016.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Αρτούρ Μαζουακού κάτω από τα 10 εκ.ευρώ παρόλα αυτά όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δεν αποκλείται να βρεθεί η "χρυσή τομή" με κάποιον από τους υποψήφιους μνηστήρες του παίκτη έστω και λίγο πιο κάτω από τις αρχικές αξιώσεις των "ερυθρολεύκων".

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα της Γένοβας " pianetagenoa1893.net" η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση για τον 21χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που φαίνεται να ικανοποιεί τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πρόταση 7 εκ.ευρώ για Μαζουακού σε δύο δόσεις
INTIME SPORTS

Ο Αρτούρ Μαζουακού ήταν βασικός στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φετινή Super League, αγωνιζόμενος σε όλο το ματς κόντρα στον Πανιώνιο

Βάσει αυτής οι "ροσομπλού" θα δώσουν φέτος το ποσό των 3,5 εκ.ευρώ για τον παίκτη για να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, έχοντας παράλληλα την υποχρέωση να προχωρήσουν στην αγορά του με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016 καταβάλλοντας άλλα 3,5 εκ.ευρώ στους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ