ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση 6 εκατ. ευρώ για Μαζουακού"

"Πρόταση 6 εκατ. ευρώ για Μαζουακού"
Μαζουακού INTIME SPORTS

Δημοσίευμα στην Ιταλία θέλει την Ρόμα να προχώρησε σε πρόταση 6 εκατ. ευρώ για τον Μαζουακού, με τον Ολυμπιακό να κοστολογεί τον παίκτη στα 10 εκατ. ευρώ.

Ίντερ και Ρόμα είναι οι δύο ιταλικές ομάδες που έχουν στην λίστα τους τον Αρτούρ Μαζουακού, ωστόσο η απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό δεν είναι απλό ζήτημα, καθώς οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον Γαλλοαφρικανό μπακ αν δεν λάβουν μια πρόταση που να ικανοποιεί τις εξαιρετικά υψηλές οικονομικές τους απαιτήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας " calcioweb.eu", η Ρόμα προχώρησε σε προσφορά ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να ψάχνει αρκετά περισσότερα χρήματα.

"Μια ιδέα των τελευταίων ημερών, είναι έτοιμη να υλοποιηθεί. Με τις περιπτώσεις των Μπάμπα και Αντριάνο να επιβραδύνονται, η Ρόμα επισπεύδει τις διαδικασίες για τον Μαζουακού.

Οι "τζαλορόσι" έκαναν προσφορά 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για τον αριστερό μπακ. Για τον Μαζουακού ωστόσο, η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να ζητάει 9 με 10 εκατομμύρια ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν", αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αν πράγματι η Ρόμα έκανε μια πρώτη κρούση στους "ερυθρόλευκους" με αυτά τα χρήματα, τότε είναι δεδομένο πως θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της για να φτάσει σε αυτά που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να αναζητήσει αλλού λύσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της αμυντικής της γραμμής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ