ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάσεις από το εξωτερικό για τον Κολοβό

Προτάσεις από το εξωτερικό για τον Κολοβό
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Δημήτρης Κολοβός να βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο δανεισμός του στον Ιστορικό, ωστόσο, δεν είναι δεδομένος. Διαβάστε από που έχει προτάσεις και τι σκέφτεται ο ίδιος.

Ο 21άχρονος άσος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από ένα χρόνο δανεισμού στον Πανιώνιο, έκανε προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους, όμως δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ τη φετινή περίοδο και ήδη γίνεται προσπάθεια για να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη (με δανεισμό φυσικά αφού τον πιστεύουν στο Λιμάνι).

Ο Πανιώνιος μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η ιδανική λύση για τον Δημήτρη Κολοβό (μιας και είναι η ποδοσφαιρική του οικογένεια). Μάλιστα ο νεαρός άσος βρέθηκε στην Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Εργοτέλη (νίκη για τον Ιστορικό με 2-1) και όλοι πίστεψαν πως τελικά θα φορέσει και τη νέα περίοδο τα Κυανέρυθρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν γαλλικές και βελγικές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωση του. Η παρουσία των Ισά, Καρεμπέ δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να αναζητήσει διαφορετικές αγορές εκτός από την ελληνική και η αλήθεια είναι πως ο παίκτης το σκέφτεται σοβαρά (υπάρχουν τρεις επίσημες προτάσεις).

Να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Ο Πανιώνιος είναι το φαβορί για τον Κολοβό (δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία), όμως η προοπτική να παίξει στην Γαλλία δεν έχει αποκλειστεί από τον παίκτη, οπότε τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ