ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσκάλεσε Καμπιάσο ο Μιλίτο

TURIN, ITALY - NOVEMBER 03:  Diego Milito (L) of FC Internazionale Milano celebrates his goal with team-mates Esteban Cambiasso during the Serie A match between Juventus FC and FC Internazionale Milano at Juventus Arena on November 3, 2012 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - NOVEMBER 03: Diego Milito (L) of FC Internazionale Milano celebrates his goal with team-mates Esteban Cambiasso during the Serie A match between Juventus FC and FC Internazionale Milano at Juventus Arena on November 3, 2012 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Μιλίτο ήρθε στην Αθήνα, βρέθηκε με τον Εστέμπαν Καμπιάσο και σύμφωνα με πληροφορίες τον κάλεσε να δώσει το "παρών" στο αποχαιρετιστήριο ματς του, στις 11 Νοέμβρη. Μουρίνιο και Σανέτι ανάμεσα στους προσκεκλημένους.

Το επίσημο "αντίο" του "Πρινσίπε". Ο Ντιέγκο Μιλίτο έχει αποσυρθεί από τη δράση (21/5) και το θα το κάνει με τον πλέον επίσημο τρόπο στο αποχαιρετιστήριο ματς του στις 11 Νοέμβρη, στο "Cilindro de Avellaneda".

Πλήθος κόσμου - κυρίως μπλε απόχρωσης λόγω Ράσινγκ Κλουμπ - θα βρεθεί να τιμήσει την τελευταία μεγάλη παράσταση του Μιλίτο. Προσκεκλημένος κι ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο "Πρινσίπε" ήρθε στην Αθήνα - μετά την Ιταλία και την Ισπανία - και συναντήθηκε με τον "Κούτσου". Μάλιστα έβγαλαν και κοινή φωτογραφία έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στο περιθώριο της συνομιλίας τους τον κάλεσε να δώσει το "παρών".

Άλλωστε, Μιλίτο και Καμπιάσο είναι αδερφικοί φίλοι από την εποχή που μοιραζόταν τα ίδια αποδυτήρια στην Ίντερ. Το αποχαιρετιστήριο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 11 Νοέμβρη. Εκείνες τις ημερομηνίες, ο "Κούτσου" δεν έχει υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό - υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων - και πλέον εξαρτάται από την ομάδα του Πειραιά αν θα του δώσει σχετική άδεια για να βρεθεί στην πατρίδα του.

Μάλιστα, προσκεκλημένοι είναι μεταξύ άλλων οι Ζοζέ Μουρίνιο, Πάμπλο Αϊμάρ, Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, Λεονάρντο Πόνσιο, Ουάλτερ Σαμουέλ, Ρομπέρτο Αγιάλα, Νικολάς Μουρδίσο και ο αδερφός του, Γκάμπι Μιλίτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ