ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσφορά διαρκείας

Προσφορά διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνέχισε για δεύτερη ημέρα να διανέμει φαγητό στους πρόσφυγες, οι οποίοι φιλοξενούνται στον Πειραιά, σε αρκετά διαφορετικά σημεία του Λιμανιού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μία νέα τεράστια πρωτοβουλία, την οποία ο Θρύλος ανέλαβε από χθες, συνεχίστηκε και σήμερα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με εντολή του Προέδρου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει για δεύτερη ημέρα να διανέμει φαγητό στους πρόσφυγες, οι οποίοι φιλοξενούνται στον Πειραιά, σε αρκετά διαφορετικά σημεία του Λιμανιού.

Προσφορά διαρκείας

Συνεχίζοντας την τεράστια και δίχως όρια φιλανθρωπική του δράση και προσθέτοντας στην μεγάλη προσφορά του, στα συσσίτια των Ελλήνων συνανθρώπων μας, μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, αλλά και τα τρόφιμα στους απόρους Πειραιώτες, μέσω της ΚΟΔΕΠ, ο Θρύλος του Ελληνικού Αθλητισμού, ο Ολυμπιακός, συνέχισε το απόγευμα του Σαββάτου να γκρεμίζει τα τείχη και να φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη.

Προσφορά διαρκείας

Σε τρία διαφορετικά σημεία στο Λιμάνι του Πειραιά, στην πόλη του Θρύλου και συγκεκριμένα στις πύλες Ε1, Ε2 και Ε3, οι «ερυθρόλευκοι» μοίρασαν εκ νέου περισσότερες από 1300 μερίδες φαγητού, στους πρόσφυγες οι οποίοι φιλοξενούνται εκεί.

Τα παιδικά χαμόγελα και η ευγνωμοσύνη στα πρόσωπά τους, όταν είδαν για δεύτερη ημέρα τα βαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός να πλησιάζουν στα σημεία φιλοξενίας των προσφύγων, ήταν, είναι και θα παραμείνει η μοναδική και πραγματική ανταμοιβή για όλους όσοι φέρουν το έμβλημα του Ολυμπιακού και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ανακούφισης των ανθρώπων αυτών.

Προσφορά διαρκείας

Η δράση είναι διαρκής και δεν γνωρίζει όρια. Θα συνεχίσουμε καθημερινά να προσπαθούμε να κάνουμε λίγο πιο ανθρώπινη τη ζωή των προσφύγων στο Λιμάνι του Πειραιά, σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες βιώνουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ