ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς παραμονή ο Ιμπαγάσα (;)

Προς παραμονή ο Ιμπαγάσα (;)
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ανανέωση στο ρόστερ του, όμως η παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Ποιες οι σκέψεις στον Πειραιά, πως άλλαξε το κλίμα και τι συμβαίνει με τις μεταγραφές.

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, τα πόδια του είναι πιο βαριά και δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν είναι όλοι Τότι...

Τα σενάρια λοιπόν ανέφεραν μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, πως ο "Κάνιο" δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει μπάλα για ακόμη μια σεζόν, όμως στον Πειραιά προτεραιότητα είναι η ανανέωση του ρόστερ.

Κι εκεί που έμοιαζαν όλα σίγουρα, οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Ιμπαγάσα έχουν αλλάξει το κλίμα. Σύμφωνα μάλιστα με την "Sportday", έχει γίνει μια κουβέντα για το ενδεχόμενο παραμονής του Αργεντινού στον Πειραιά, δίχως βέβαια να πρόκειται για κάτι ουσιαστικό ή τελειωμένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Κάνιο" έχει πρόταση από το Κατάρ, ενώ υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο της Μαγιόρκα, αν φυσικά μείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ