ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προς Χαλ ο Ελαμπντελαουί"

"Προς Χαλ ο Ελαμπντελαουί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "footmercato.net", η Χαλ Σίτι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του αμυντικού του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

O Ομάρ Ελαμπντελαουί πρωταγωνιστεί σε ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας " footmercato.net", θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χαλ Σίτι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Νορβηγός άσος θα αποχωρήσει απ' τον Ολυμπιακό και, παρά το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών ομάδων για την απόκτησή του, οι "τίγρεις" είναι αυτές που κερδίζουν την μάχη.

"Προς Χαλ ο Ελαμπντελαουί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το δημοσίευμα στέκεται και βρετανικό παρελθόν του 25χρονου αμυντικού, ο οποίος είχε περάσει απ' τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, όμως -προς έκπληξη όλων- δεν κάνει ειδική αναφορά στον Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο ο Ελαμπντελουί συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στους "ερυθρολεύκους".

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα, η βρετανική εφημερίδα "Sun" και το "ESPN" έκαναν λόγο για ενδιαφέρον, πέρα απ' τη Χαλ και των Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ενδιαφέρον των Γουότφορντ και Χαλ για Ελαμπντελαουί"
Στο στόχαστρο του Σίλβα ο Ελαμπντελαουί!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ