ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς Λας Πάλμας ο Εμενίκε!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον Ολυμπιακό παλεύουν αυτή την ώρα να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση του Νιγηριανού επιθετικού στην ισπανική ομάδα. Μπήκε "σφήνα" την τελευταία στιγμή στην προσπάθεια που έκανε η Αλάνιασπορ.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδό του από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε ανοικτή γραμμή με την Λας Πάλμας, η οποία κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το πιθανότερο ήταν να πάει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλάνιασπορ, εμφανίστηκαν οι Ισπανοί και έχουν αποκτήσει προβάδισμα.

Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι σε διαπραγματεύσεις με τους νησιώτες, ενώ στην Ισπανία κάνουν λόγο ακόμα και για παρουσία του Εμενίκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην πρώην ομάδα των Αραούχο και Λιβάγια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ