ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς αλλαγή η ώρα του ματς με την Αρόουκα

Προς αλλαγή η ώρα του ματς με την Αρόουκα
Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η UEFA όρισε το ματς του Ολυμπιακού με την Αρόουκα στις 23.45, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν σε επαφή με τους Πορτογάλους και η απάντηση που πήραν ήταν ότι ο αγώνας θα πάει, εκτός απροόπτου, μία ή δύο ώρες νωρίτερα.

Η αλήθεια είναι ότι... θορύβησε αρκετό κόσμο το γεγονός ότι η UEFA ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πώς η σέντρα του αγώνα Αρόουκα – Ολυμπιακός ορίστηκε για τις 23.45! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η UEFA κατ' εκτίκηση όρισε το παιχνίδι για λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Βλέπετε, η Πορτογαλία είναι δύο ώρες πίσω σε σχέση με την Ελλάδα και εκτιμήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι καλό θα ήταν λόγω της ζέστης και της υγρασίας να γίνει στις 21.45 ώρα Πορτογαλίας (άρα 23.45 Ελλάδας). Στον Ολυμπιακό φυσικά πληροφορήθηκαν για την ανακοίνωση της UEFA και αμέσως επικοινώνησαν με την Αρούκα.

Η απάντηση που πήραν ήταν ότι μόλις 10-15% πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να γίνει το παιχνίδι τα μεσάνυχτα. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει μία ή και δύο ώρες νωρίτερα. Δηλαδή 21.45, 22.00 ή στην χειρότερη 22.45 ώρα Ελλάδας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η ιστορία με τη σέντρα του πρώτου αγώνα των “ερυθρολεύκων” στα πλέι οφ του Europa League. Όλα δείχνουν πάντως ότι θα υπάρξει αλλαγή του αρχικού ορισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ