ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Τοροσίδης

Προπονήθηκε ο Τοροσίδης
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το ματς με την Σάλκε και προπονήθηκε κανονικά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό (23/9, 20:30, NS1), με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (21/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά ο Τοροσίδης.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ τους ερυθρόλευκους πάνω σε θέματα τακτικής, αλλά και στα τελειώματα φάσεων ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και εσωτερικό διπλό.

Μαζί με τους συμπαίκτες του προπονήθηκε κανονικά και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, που τον ταλαιπωρούσαν από το ματς με τη Σάλκε.

Ατομικά γυμνάστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες.

Η προετοιμασία για τον Πανθρακικό θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (22/9), με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: " Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν και το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

Οι ενοχλήσεις που ταλαιπώρησαν χθες τον Βασίλη Τοροσίδη υποχώρησαν και ο Έλληνας αμυντικός είχε σήμερα τη δυνατότητα να γυμναστεί κανονικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. Ατομικά δούλεψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το βάρος σήμερα έπεσε πολύ στην τακτική, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες στο δίτερμα το οποίο έπαιξαν οι " ερυθρόλευκοι", χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Η προετοιμασία για τον Πανθρακικό θα ολοκληρωθεί αύριο, με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ