ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκαν οι "ερυθρόλευκοι" στο "Βιθέντε Καλδερόν"

Προπονήθηκαν οι "ερυθρόλευκοι" στο "Βιθέντε Καλδερόν"
INTIME SPORTS

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (25/11) στο "Βιθέντε Καλδερόν" και με το χαλάρωμα το πρωί της Τετάρτης (26/11) στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (26/11, 21:45) στο "Βιθέντε Καλδερόν", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (25/11) προπόνηση στο γήπεδο που διεξαχθεί η αναμέτρηση και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, ενώ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα κάνουν ένα χαλάρωμα στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία ενόψει της μεγάλης μάχης με τους "ροχιμπλάνκος".

Η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία απαρτίζεται από τους: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτη, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτη, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ