ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με το μυαλό στην Ατλέτικο

Προπόνηση με το μυαλό στην Ατλέτικο

Με την προπόνηση της Παρασκευής (21/11) οι Πειραιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Τετάρτη (26/11) στην Ισπανία.

Με αφορμή την αναβολή της 11ης αγωνιστικής της Super League, το πρόγραμμα προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έχει προσαρμοστεί επάνω στην επικείμενη μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (26/11, 21:45), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Εκεί όπου ο Μίτσελ και οι παίκτες του θα ψάξουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, αποκτώντας το πλεονέκτημα να σφραγίσουν την είσοδο τους στους "16" της διοργάνωσης στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Μάλμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 9 Δεκεμβρίου.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει Ατλέτικο με την προπόνηση της Παρασκευής (21/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Σε αυτό το κομμάτι δούλεψαν σε διαφορετικά γκρουπ οι αμυντικογενείς και επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Τζίμι Ντουρμάζ που έκανε θεραπεία, καθώς κουβαλάει τραυματισμό (θλάση) που προήλθε από την παρουσία με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας στα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Για τους Πειραιώτες ακολουθεί το ρεπό του Σαββάτου (22/11) και νέο ραντεβού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Κυριακής (23/11, 11:00).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ