ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση πριν το φιλικό με τη Ρίζερσπορ

Προπόνηση πριν το φιλικό με τη Ρίζερσπορ
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Ρίζερσπορ οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν μία ακόμα προπόνηση στην Αυστρία. Προληπτικά εκτός προγράμματος οι Σιόβας και Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (19.00) τη Ρίζερσπορ σε φιλική αναμέτρηση, στη δεύτερη κατά σειρά αγωνιστική υποχρέωση που έχει στην Αυστρία, παρόλα αυτά η προετοιμασία των Πειραιωτών συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς.

Το πρωί του Σαββάτου οι "ερυθρόλευκοι" πρόσθεσαν μία ακόμα προπόνηση στο ενεργητικό τους όπου έκαναν αρκετή τακτική, με επιθετική και αμυντική λειτουργία, υπό τις διαρκείς οδηγίες του Μάρκο Σίλβα.

Συνέχισαν με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) από δεξιά και αριστερά και ολοκλήρωσαν με αποθεραπεία και χαλάρωμα. Η προπόνηση δεν είχε ιδιαίτερη ένταση, όμως, έγινε εξειδικευμένη δουλειά επάνω στους τομείς που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να βελτιώσει.

Εκτός προγράμματος έμειναν, προληπτικά, οι Σιόβας και Μιλιβόγεβιτς. Ατομικό έκαναν οι Μαρτίνες και Μπενίτες, ενώ ειδικό πρόγραμμα συνεχίζει ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης.

Σημειώνεται πως μετά το απογευματινό φιλικό, η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας θα μεταβεί την Κυριακή στην Τουρκία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου περιλαμβάνει και τις φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Αντάλιασπορ στο πλαίσιο του Afyon Cup.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ