ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση μετά από τον αγώνα για τους παίκτες του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής έδωσε εντολή για προπόνηση στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν αγωνίστηκαν αρκετά ή και καθόλου στον αγώνα με τον Πλατανιά, αμέσως μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Νέα ήθη και έθιμα με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν βρήκε τους παίκτες στα αποδυτήρια να πανηγυρίζουν, αλλά στον αγωνιστικό χώρο να τρέχουν.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στη δύσκολη νίκη με 2-1 επί των Κρητικών, δηλαδή οι Ταρίκ Ελιουνούσι, Νικόλα Λεάλι, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιώργος Μανθάτης, καθώς και οι Όσκαρ Καρντόσο και Αλεχάντρο Ντομίνγκες, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή στον αγώνα σχετικά αργά, στο 71' και στο 80', δεν πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά έκαναν προπόνηση στο γήπεδο.

Οι παίκτες της βασικής ενδεκάδας (Στέφανος Καπίνο, Ντιόγκο Φιγκέιρας, Αλμπέρτο Μποτία, Μανουέλ ντα Κόστα, Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, Εστεμπάν Καμπιάσο, Αλεξί Ρομαό, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Μάρκο Μάριν, Καρίμ Ανσαριφάρντ), καθώς και ο Αντρέ Μαρτίνς που πέρασε στον αγώνα στο 63' και έπαιξε τουλάχιστον ένα ημίωρο, πήγαν στα αποδυτήρια για να κάνουν ντους και να αποχωρήσουν, χωρίς περαιτέρω κόπωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ