ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση και πτήση για Πορτογαλία

Προπόνηση και πτήση για Πορτογαλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης (16/8) ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και εν συνεχεία θα "πετάξει" για την Πορτογαλία, όπου την Πέμπτη (18/8) αντιμετωπίζει την Αρόουκα.

Το εμπόδιο της Αρόουκα καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στα play offs του Europa League, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου το πρωί της Τρίτης (16/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ολοκληρώνοντας την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή που το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Πόρτο.

Οι Πειραιώτες θα χρειαστούν συνολικά ένα ταξίδι τρεισήμισι ωρών για να φτάσουν στον προορισμό τους. Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί και την Τετάρτη (17/8) στην Πορτογαλία, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Αρόουκα.

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων", Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος θα επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ελλάδα και θα τεθεί στις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο ενόψει της συνέχειας.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πιο κανάλι θα μεταδώσει το ματς του Ολυμπιακού με την Αρόουκα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε καλό δρόμο του Μανέ στον Ολυμπιακό
Τρία εκατ. ευρώ θέλει η Λεβάντε για τον Μάρτινς
Επιμένουν στην Ιταλία για Μαουρίτσιο και Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ